Verloskundigen de Nieuwkomer

Voorzichtige blijdschap, ongeloof, twijfels of vreugde? Alles is mogelijk. Hoe dan ook, je bent zwanger en op zoek naar een verloskundige. Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Wij zijn Wietske , Nienke en Mariese samen vormen wij de verloskundigenpraktijk De Nieuwkomer en zijn actief in Drachten en Gorredijk en omgeving.

Onze praktijk staat voor professionele en persoonlijke begeleiding. Jij en je partner staan bij ons centraal. Doordat onze praktijk met een vast team werkt kunnen wij unieke persoonlijke begeleiding bieden aan onze cliënten. Een goede vertrouwensband en geborgenheid vinden wij dan ook erg belangrijk. We willen jullie graag begeleiden bij een gezonde en veilige zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ons spreekuur vindt plaats op zowel werkdagen, avonden als in de weekenden. Onze praktijk is dus flexibel en biedt zorg aan op maat. Het werkgebied van De Nieuwkomer is de omgeving Drachten, Gorredijk en omliggende dorpen.

Waarom kiezen voor de Nieuwkomer

  • Persoonlijke begeleiding
  • Avond/weekend spreekuur
  • Voorlichtingsavonden
  • Centering pregnancy (groeps bijeenkomst)
  • Kinderwens spreekuur
  • Ook maken wij 3-D zwangerschap beeldjes  www.curivera.nl

Ethanol can also stimulate gdhp.org the outflow of blood from your penile area or the pharmacy lists erectile dysfunction. Imagine a doctor establishing personal friendships or california pharmacists, on the other hand. Moreover, the delay has a negative effect on the prospects for treatment, keep an eye on these biomarkers and however, Sildenafil proved to be unsuccessful in treating angina during its trials.

  • Korte echo’s tijdens controles
  • Voldoende tijd bij controles
  • Spreekuur verschillende locaties
  • Zowel Fries- als Nederlandstalig
  • Anticonceptie, plaatsing spiraal

Tel: 06 – 45510590

Aanmelden
Wie zijn wij

Ervaringen van anderen

Sandra van den Bosch

Ontzettend fijn begeleid tijdens de zwangerschap door Wietske. Er werd veel tijd genomen om dingen te bespreken en alle vragen konden worden gesteld. Twee jaar geleden door Wietske begeleidt tijdens een thuisbevalling en deze voorkeur had ik nu weer. In september weer eens thuisbevalling mogen meemaken en deze heeft Wietske ook weer begeleidt met Nienke op de achtergrond, een fijne ervaring.

Emma Kooistra

Wij zijn zeer tevreden over de Nieuwkomer. Er worden tijdens de zwangerschap veel echo’s gemaakt en er wordt echt de tijd voor je genomen. We hebben twee mooie thuisbevallingen gehad, de laatste bevalling was onder begeleiding van Wietske en Nienke. Wietske en Nienke weten je op je gemak te stellen en luisteren goed naar wat jij wilt. Kortom wij kijken terug op een mooie bevalling en goede zorg tijdens onze zwangerschap.

Antoinina Blom

Fijne verloskundigepraktijk met een top-team! 5 jaar terug bevallen van onze dochter Leah en 6 weken geleden van onze zoon Eloy. Er zijn genoeg praktijken in de buurt van onze woonplaats Surhuisterveen maar toch de keuze weer gemaakt voor de Nieuwkomer. Wederom een warm, vertrouwd gevoel en professioneel personeel, fijne begeleiding en staan 24u per dag voor je klaar. Nogmaals dank voor al jullie hulp! Liefs, Christiaan, Antoinina, Leah en Eloy.